Ansager Dyrehospital blev etableret i 1960 som et hospital især for kvæg. I de følgende år fulgte adskillige udbygninger og første del af den egentlige hesteklinik blev bygget i 1979.

I 2000 blev administrationsbygningen m. smådyrsklinikken opført, og hestehospitalet blev desuden udvidet med en EU-godkendt hingstestation. I dag er stordyrshospitalet udelukkende for heste.

Ansager Dyrehospital er i dag produktet af en række tilbygninger og udvidelser senest i april 2009 med nye undersøgelsesrum, ridehus og MR scanner.

Ansager Dyrehospital består i dag af selve hospitalet på Gartnerhaven 5 i Ansager. Desuden har vi et stutteri og en hingstestation på adressen Toftegårdsvej 6 i Ansager.

Med sidste udvidelse beskæftiger klinikken i alt 14 medarbejdere med fem dyrlæger i hesteafdelingen og en dyrlæge i smådyrsafdelingen. Samtidig er der på klinikken ansat en veterinærsygeplejerske, tre sekretærer samt fire veterinære servicemedarbejdere bl.a. til kørsel med hospitalets ambulance.

Ansager Dyrehospital består i dag af selve klinikken på Gartnerhaven 5 i Ansager samt stutteri på adressen Toftegårdsvej 6 i Ansager. Klinikken råder over fuldt udstyret operationsstue, faciliteter til undersøgelse og ambulant behandling, eget godkendt laboratorium samt opstaldningsfaciliteter for 25 heste på Gartnerhaven 5 samt 30 på Toftegårdsvej 6.

Stutteriet består af faciliteter til opstaldning af 30 heste og ca. 14 hektar under hegn. Ligeledes består stutteriet af en særskilt EU godkendt hingstestation til opstaldning og sædopsamling/behandling af hingste. Her er plads til 5 hingste.

Sammenfattende kan siges, at Ansager Dyrehospital for heste tilbyder alle gængse undersøgelser, behandlinger og operationer.

klinikken 400

Klinikken på Gartnerhaven 5 i Ansager